Vízóra átépítés Budapesten

Magasan van a vízórája? Soron kívüli vízóra átépítés/átalakítás. Érdeklődjön a PestiMesternél!

06706172668

A mellék vízmérők (vízórák) hitelesítése általában 8 évre szól. A hitelesítés lejárta után a  vízórákat cserélni kell, melyről a szolgáltató levélben értesíti a fogyasztókat.

Milyen magasan lehet a vízóra?
Lakás-mellékvízmérő esetében a vízmérőt…
  • a helyiség padlóvonala felett legalább 0,3 m-rel
  • vízszintes beépítés esetén legfeljebb 1,3 méter tengelymagassággal
  • függőleges beépítés esetén legfeljebb 1,5 méter
    …számlap-középmagassággal kell beépíteni.

Ezt a kritériumot manapság rendkívül szigorúan ellenőrzi a vízszolgáltató, ezért a nem megfelelően kiépített mérők bekötését a lakónak át kell alakíttatnia. Amennyiben az átalakítás nincs elvégezve, akkor a mérők cseréjét nem fogja elfogadni, zárógyűrűvel ellátni a mérőcserét végző szolgáltató. A lejárt hitelesítésű vízmérő miatt pedig kizárhatja a szolgáltatásból a lakást a víz szolgáltató.

A PestiMester vállalja vízórák, mellékvízmérők kötelező cseréit, kiépítését, átépítését, üzembe helyezését. Az ügyintézést teljes körűen végezzük. Cégünk szakemberei jogosultak a felszerelt mérők azonnali plombálására, ezért szolgáltatásunk által egy lépésben intézhető a mellékvízmérőkkel kapcsolatos kötletezettség.

Magasan van a vízórája? Soron kívüli vízóra átépítés/átalakítás. Érdeklődjön a PestiMesternél!

06706172668

#vízóracsere #vízóra #mérőcsere #mellékvízmérő #locsolási mellékvízmérő #kötelező vízóracsere #vízóracsere Budapesten #mellékvízmérő csere #vízóra átépítés #vízóra magassága #vízóra átalakítás

vízvezeték szerelés, általános szerelési munkák elvégzése